Borvacsorák, négykezesek, országos „turné” 365 napon

Igyekszünk mi egymástól is tanulni, inspirálódni. Nagyon sokszor megkérdezik, hogy egy séfet mi inspirál, mi az, ami motiválja. Többek között ez is hozzá tartozik. Nem csak a szín, az évszak és az alapanyag tud minket, hanem akár mi egymást is tudjuk inspirálni.

Évek óta szeretnék olyan vacsoraesteket, ahol minél több séffel, tulajdonossal és minél több konyhán dolgozhatunk együtt, amiben benne van az adott hely, az adott helynek a története, történelme és a hagyományai.

Bárhova is megyek, mindig egy szoros együttműködés van a séffel, amikor is azt, hogy mi az a vonal, amit ő elképzel, mi az a vonal, amit én és ezt az egészet hogy tudjuk egyetlen menüsorba összefűzni.

Négy hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy a fizikai executive séf, séf pozíciót inkább egy olyanra váltom, ahol egy másik álmot is táplálhatok. Ilyen négykezes vacsoraesteken keresztül az országba mindenhova szeretnék eljutni, mert nagyon tehetséges séfek vannak vidéken és érdemes ezeket a konyhákat szélesebb körben ismerni, elismerni és megmutatni.